YogaFace Yoga


Η πλέον φυσική και αποτελεσματική μέθοδος αντιγήρανσης και πρόληψης για πρόσωπο και λαιμό για να αισθάνεστε και να δείχνετε νεότερη και πιο υγιής! Μια ολιστική μέθοδος που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο συνδυασμό ασκήσεων yoga, massage, πιέσεων και χαλάρωσης όλο αποκλειστικά για την περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Η FACE YOGA είναι για όλους! Είναι η μοναδική φυσική μέθοδος που έχει κατακλύσει Αγγλία και Αμερική,και που μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και της έντασης. Αισθάνεστε ότι βλέπετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό σας; Οι ρυτίδες γίνονται πιο βαθιές και σκέφτεστε πιο επεμβατκές μεθόδους ή Botox; Ή απλά θέλετε έναν πιο φυσικό τρόπο πρόληψης; ότι από τα παραπάνω και αν σας απασχολεί οι τεχνικές και οι ασκήσεις FACE YOGA σε 6-8 εβδομάδες θα σας δώσουν την φυσική λύση! Πως πρέπει να παρακολουθώ τα μαθήματα Face Yoga; Αρχικά γίνεται ένα ατομικό μάθημα που σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας φτιάχνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα ασκήσεων και εκπαιδεύεστε σε αυτό. Έπειτα μπορείτε να συνεχίσετε με ατομικά μαθήματα ή να ενταχθείτε στα ομαδικά μαθήματα του FLOW CENTER, έως ότου μάθετε να κάνετε όλες τις ασκήσεις σας σωστά και με ασφάλεια.
Yoga


Η yoga είναι μια καταπληκτική, πλήρης μορφή άσκησης. Τα φυσικά οφέλη της γιόγκα είναι ότι κυρίως καλλιεργεί την καρδιαγγειακή υγεία, το μυοσκελετικό σύστημα, την δύναμη και την ευελιξία. Συγχρονίζει τέλεια το οργανικό σύστημα όπως το αναπνευστικό, πεπτικό, αναπαραγωγικό, ενδοκρινικό, λεμφικό και νευρικό. Η συστηματική πρακτική της yoga μειώνει τις αρνητικές επιδράσεις του στρες και καλλιεργεί την ικανότητα του σώματος να χαλαρώνει. Επίσης αισθανόμαστε καλύτερα, προχωράμε καλύτερα, αναπνέουμε καλύτερα, κοιμόμαστε καλύτερα, χωνεύουμε την τροφή μας καλύτερα. Θα μπορεί ακόμη και να αρχίσουμε να ανακάμπτουμε από χρόνιες ασθένειες. Αυτά τα φυσικά οφέλη της γιόγκα μπορεί να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

* Στο FLOW CENTER θα βρείτε μαθήματα Hatha Yoga και Flow Yoga καθώς και μαθήματα διαλογισμού


 


Aerial Yoga


Η Aerial Yoga είναι μια καινούργια μέθοδος Yoga που βασίζεται στις αρχές της παραδοσιακής yoga και τις συνδυάζει με μυϊκή ενδυνάμωση. Ενσωματώνει το στοιχείο της αιώρησης και της διασκέδασης ενώ παράλληλα γυμνάζει και ευθυγραμμίζει το σώμα, χαλαρώνει τις αρθρώσεις και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να απολαύσετε! Το μάθημα πραγματοποιείται σε ειδικά σχεδιασμένα πανιά που είναι τοποθετημένα στο χώρο και το βάρος του σώματός σας, σας οδηγεί χωρίς καθόλου προσπάθεια σε μια απόλυτη αντίληψη της κίνησης, του σώματος και του χώρου. Στο FLOW CENTER προσφέρουμε μαθήματα aerial yoga για όλα τα επίπεδα και μπορείτε να μας ζητήσετε μαθήματα μαζί με τα παιδιά σας!
Kids Yoga


Στο FLOW CENTER προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα kids yoga για ηλικίες 3-11 χρονών.
Τα παιδιά μας ζουν σε ένα κόσμο που "βιάζεται", με πολυάσχολους γονείς, πολλά μαθήματα, ανταγωνιστικά αθλήματα και video games. Όσο και αν πιστεύουμε ότι όλα αυτά δεν προκαλούν άγχος στα παιδιά μας κάνουμε λάθος, διότι τους επηρεάζουν την εσωτερική τους ισορροπία.
H kids yoga είναι σίγουρα μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να επαναφέρουμε και να διατηρήσουμε την εσωτερική γαλήνη που χρειάζεται να έχουν τα παιδιά για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται. Βοηθά στην συγκέντρωση, την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, την ηρεμία, την επίγνωση τον συντονισμό και την ευελιξία του σώματος σε ένα μη ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Κάνοντας yoga τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν και συνδέονται πιο βαθιά με τον εαυτό τους καθώς αναπτύσουν μια πιο προσωπική σχέση με τον φυσικό κόσμο που ζουν.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε group για kids yoga και aerila kids yoga για τα παιδιά σας και τους φίλους τους! Επίσης στο FLOW CENTER διοργανώνουμε παιδικά πάρτυ με θέμα yoga ή aerial yoga για μοναδικά απολαυστικές στιγμές δημιουργίας, παιχνιδιού και διασκεδαστικής αιώρησης στις "κούνιες"!


Ξεκινήστε σήμερα το πρόγραμμά σας από €50.